September 4, 2013

LUCKY NÆROSET

 Bilde3

Lucky Nærosets DA-historie strekker seg fra 1999 og fram til i 2008. Det er selvsagt helt umulig å gjengi alt vi har vært med på i Lucky Næroset, men vi ønsker å forsøke.

ORGANISERING 1999-2008
Lucky Næroset er på en måte et bygdeutvalg, men organisert og drevet på en helt annen måte. LN driftes av egen regjering, velges på det årlige NærosetTinget (28. november).

Følgende departement/ministerposter på dette tidspunkt:
Statsminister, helseminister (ska helse på nye innbyggere), tomtegubbe/utvklingsminister, oppvekstminister, utenriksminister, finansminister, naturminister, kan-kan minister (finne ut av hva folk kan), innviklingsminister, fantasiminister, ITTE-minister (IT/web), ungdomsminister og verdensminister. Hver av departementene har egne statsråder. Tilsammen er vi ca. 25 aktive i indre LN-kjerne.

I.l.a. et år engasjeres en mengde andre i ulike prosjekter og tiltak. Skolen er sentral i mye.
Av spesielle engasjement forøvrig kan nevnes: Plassjef Olsens Plass, flyplassdirektør, direktør Norsk Juletremuseum), kontorfullmektig, Den jordiske Freds Plass.

MISJON
LN er etablert og holdes i live med ett overordnet formål: å jobbe for å beholde Fagernes skole. (- har i flere år vært nedleggingstruet av kommunen).

VISJON 1234 lys 2005
Innen 2005 er omme skal vi ha ettusentohundreogtrettifire stolte (lysende) innbyggere i LN. 1234 er et positivt stigende tall, markerer en begynnelse (ikke en slutt) og indikerer en økning fra dagens ca. 1170 som vil kunne gi oss ytterligere 15-20 skoleelever (mål: 100 elever).

FORMÅL
Et bedre og rikere liv for oss som bor i Fagernes skolekrets. LN skal først og fremst stimulere oss som bor her, som besøker oss og vil bosette seg her.  Men vi skal ikke bli oss selv nok, men koble oss til verden omkring og invitere naboer i fjern og nær  til opplevelser sammen med oss.

VERDIER
LN samles om de fire verdiene Humor, Fantasi, Galskap og Mot. Ett eller flere av disse skal alltid prege det vi gjør. De skal kjennetegne LN og det skal føre til annerledeshet. I neste omgang gir det oppmerksomhet og stolthet. Og resultater – tror vi.

Her kan du lese en oppsummering av den perioden vi hadde regjering i Lucky Næroset.

Flere hendelser i vår historie

Det har skejdd så mye spennende i denne perioden, og vi tror at det meste enda er ugjort- ingen grunn til å ikke følge med på hva som skjer i Lucky Næroset altså!

Sommeren 2007 ble det produsert “stillhet” fra Næroset. Vi har jo fått med oss at trenden i reiselivet er Stillhet og Ro. Derfor ønsket vi å dele denne fine stillheten vi har i bygda. 3 karer reiste ut på “jobb” for å fange stillheten flere steder langs vår kjære Næra.

rulle-Stillhet-2.jpgrulle-Stille-Ku.jpg
Opptaksteamet “Stillhet fra Næra” og til høyre ser vi en litt mer misslykket del av opptaket…

Logo juletremuseet.jpg

Sigbjørn Johnsen.jpg

Juletremuseet vårt ble en knallsuksess. Her finnes stasministertrær og andre kjente trær.
Her ser vi Sigbjørn Johnsen donerer juletreet sitt som var omentrent like tørt som han.

rulle-Negaknekk_2.jpg
Etter å ha observert en del sutring i bygda så
produserte innviklingsminister Kjell Sønsteby
verdens første “negaknekker”.

Maursafarikar.gif
Maursafari med David 18bårråv

Picture26.jpg
Daværende Statsminister Kjell Magne Bondevik brukte
41 sekunder av nyttårstalen sin til å rose folket i Lucky
Næroset.

 

Pustepause.gif
Et dukketeater ” Et dukkehjem” er blitt en slager. Her
er Nora og Elmer oppe for å puste, altså foregår
det meste av handlingen under vann.

 

Tro gir energi.jpg

Gunnar Pettersen og håndballherrer til sluttspillet med Luckyluft

%d bloggers like this: