IISO

IISO er etablert i både i Nederland og Norge, med ambisjon om å bre seg sakte ut i verden. Instituttet samler kunnskap om oppmuntring i en lang rekke formater og sammenhenger for så å distribuere dette ut som foredrag, kurs, seminarer, verktøykasser og sertifiseringsprosesser.

Seriøs oppmuntring er tenkning, holdning og handling med positiv effekt, direkte relatert til oppnåelse av ønskede resultater. Eksempelvis lavere sykefravær, bedre arbeids- og læringsmiljø, økt produktivitet, rekruttering og ivaretagelse av frivillige, mer og bedre samarbeid osv.

  • Seriøs oppmuntring er ikke målet i seg selv, men en måte å komme dit man ønsker. IISO er pr i dag etablert både Norge og Nederland, med ambisjon om å bre seg sakte ut i verden.

Instituttet jobber kontinuerlig for å samle og utvikle kunnskap, erfaringer og verktøy knyttet til seriøs oppmuntring. Dette gjøres i en lang rekke formater og sammenhenger, med formål om å distribuere dette ut som foredrag, kurs, seminarer, verktøykasser og sertifiseringsprosesser.  Ta gjerne kontakt med oss for mer info..  

%d bloggere liker dette: