August 26, 2013

SAGT ETTER FOREDRAG

  • “Perfekt balanse mellom humor og alvor!” Ole Jo Kristoffersen – Utviklingsleder – Stiftelsen Hernes Institutt

  • “Tom Åge fikk høy score, både som foredragsholder og mht at foredraget traff veldig godt ift. mål og hensikt.”
    Ståle Tangestuen – Rådmann – Hole Kommune

 


Kilde: Athenas

 


Harstadregionen Næringsforening
Tom Åge Myhren ble annonsert til å være i kanonform, og han innfridde. Tom Åge sitt foredrag kan oppsummeres med følgende: mange gullkorn, flere tankevekkere og mye latter. Vi håper det ikke blir siste gang vi får besøk av LivsGnistreren Tom Åge Myhren.

Tranøy kommune (Fristaten Senja) 
Tom Åge fikk oss til å se det morsomme i det alvorlige, og det alvorlige i det morsomme. Han er en dyktig foredragsholder som byr på seg selv, er selvironisk  og skaper oppmerksomhet. Han får en  forsamling til å lytte, til å tro, til å få lyst og til å ville.  Hans måte å bruke humor som virkemiddel for å sette fokus på viktige tema, er genial. Tom Åge gir ikke bare underholdning, han gir omtanke, ettertanke og inspirasjon. Vi er nå i startfasen med “Oppmuntringssertifisering” der samarbeidet med Tom Åge er LivsViktig, og vi har fått tro på at dette prosjektet  vil øke trivsel, inspirere til nye arbeidsmiljøtiltak og skape engasjement og stolthet. Alf Rørbakk, Rådmann

NAV Ringsaker 
Noen stikkord om Tom : kreativ, innsiktsfull, erfaringsrik, tillitsvekkende og selvfølgelig humoristisk. Tom er en person man kan skrive side opp og side ned for å beskrive. Men det som jeg selv opplever spesielt positivt, er at han “er tilstede” uansett problemstilling og setting han er i. Han har, etter mitt syn, evnen til å stille gode reflekterende spørsmål i stedet for å komme med fasist. Det er en sjelden egenskap!
Arild Berg,øk.-/perskons.

DMT AS
Jeg har ved flere anledninger benyttet Tom Åge Myhren som foredragsholder. Både til egne kunder, ansatte og når mitt selskap har hatt ansvar for event for våre kunder. Tom Åge er meget behagelig å samarbeide med, fordragene er annerledes på en veldig positiv måte og jeg har opplevd bare hyggelige tilbakemeldinger. Budskapet er formidlet på en morsom måte, innholdet skaper ettertanke og reaksjoner og er i sin enkle form faktisk veldig virkningsfullt! Det er ingen tvil om at budskapet Tom Åge formidler er viktig for enhver bedrift eller organisasjon. Det handler om kulturbygging og mellommenneskelig dialoger i sin enkleste, men også mest komplisert form. -jeg har hørt mye – dette er definitivt noe av det beste! Geir Karlsen

Gratangen kommune
Jeg opplevde Tom Åge, (for han må oppleves!), første gang  på et arrangement for Innovasjon Norge i Troms i desember 2010. Det var på slutten av en lang, ganske tung faglig dag, og jeg var noe skeptisk til en seanse på 1,5 time med en for meg ukjent person. Men bare etter få minutter var stemningen i hele salen endret; energien var tilbake og folk var begeistret og engasjerte.

Da prosjektet Blest i Havlandet i februar 2011 skulle arrangere reiselivskonferanse i Gratangen var det en selvfølge at vi måtte invitere  Tom Åge til å holde et innlegg om ”Hvordan bygge opplevelser”. Igjen ble det magi i salen! Han har en formidlingsevne helt utenom det vanlige; han snakker et språk som folk forstår, han snakker om ting folk kan relatere seg til, og han skaper engasjement og begeistring! Ved bruk av humor og selvironi setter han fokus på faktorer som lett tas for gitt i hverdagen, og han inspirerer til nytenkning og kreativitet. Vi takker for denne gang, og håper det ikke er lenge til vi ser Tom Åge igjen. Linda Flaaten-Stokkan, Propell/næringskonsulent i Gratangen kommune.

Main-Tech AS 2010
Vil bare få si at Tom Åge var helt fantastisk på konferansen vår! Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. Så hils han og si tusen tusen takk – vi er blitt Begeistret!!!

HR Norge v/Daglig Leder Even Bolstad
Vi hadde gleden av å ha Tom Åge Myhren som bidragsyter på “Personalkonferansen for Offentlig sektor 2009”. Han gjorde en strålende jobb ‐ 350 deltakere visste nok ikke helt hva de gikk til, men evalueringene i etterkant  viste at de var imponert. Et flott budskap i en meget annerledes innpakning. Takk for strålende innsats.

BUF etat Region Øst
Barne-, ungdoms- og familieetaten, region øst hadde gleden av å ha Tom Åge som foredragsholder på årskonferansen for våre merkantilt ansatte i september 2009. Som arrangør, hadde jeg store forventninger til foredraget ”med begeistring som kraftkilde” og hvordan våre 100 deltagere ville motta dette. Tilbakemeldingene fra deltagerne var unisont positive og de hadde hatt både et faglig og underholdningsmessig godt utbytte av presentasjonen. Vi vil absolutt anbefale Tom Åge til flere og vår virksomhet kommer til å benytte ham på nytt ved en senere anledning.

BroAschehoug – Barnehagekonferansen 2009
Total begeistring!! Dette er en herlig blanding av en  fyr med snakketøyet i orden og dialekt, masse humor og selvironi, evne til å sette ting på spissen og ta ting (les: den norske folkesjela) på kornet, et klart og tydelig budskap, og dokumentasjon fra en liten bygd der både mennesker og hendelser gir hakeslepp hos tilhørerne etter hvert som foredraget skrider frem. Vi fikk masse positive tilbakemeldinger på foredraget, både muntlig og skriftlig.

Nord-Trøndelag Barne og Ungdomsråd
Ugdomskonferansen Steinkjer 2010 Tom Åge var helt fantastisk!!” Trampeklappen fra deltagerne lørdag ettermiddag var et soleklar bekreftelse. Herlig. Vi arrangører syntes han gjorde en utmerket jobb, Open space var nytt for oss og stresset oss litt til tider,  men synes at ”resultatet” ble utmerket. Gleder meg til å summere opp den skriftlige evalueringa også. Håper at vi kan samarbeide ved en senere anledning!

Barnevernsvakta  Hedmarken (Fagertun Hybelhus og Norsk Folkehjelp).
Foredrag og musikk m/ “Tom og Tina”
Tusen takk for fantastisk forestilling, det var en utrolig flott opplevelse! Latter er en befriende følelse. I dag ble jeg motivert og oppmuntret tl å tro på at humor og glede fortsatt er det viktigste i møte mellom mennesker. Har bare veldig lyst å takke dere – takke for det dere har gitt oss i dag. Det var nydelig for sjela. Dette var et flott foredrag og det skapte Begeistring. Var veldig løftet etter disse timene. Mange flotte ideer som ble formidlet. Foredraget kombinert med musikk gjorde det enda mer levende. Flott musikk og meget gode musikere. Konklusjon er rett og slett” Det var en glimrende halv dag!!

Bydeutviklingsprosjektet ”Store Bro”  på Meisingset i  Tingvoll kommune.
Tom Åge Myhren gav oss et strålende foredrag fylt med inspirasjon, humor, fasinerende historier, kreativitet og  alvor.  Foredraget tok for seg mange kjente problemstillinger, og minnet oss om mange viktige ting i livet. Vi fikk flere bevis på at alt er mulig bare man har nok mot til å iverksette ideene.   Vi takker for en god opplevelse og gleder oss til videre samarbeid.

Bamle Kommune
Takk for sist! Jeg ville bare sende noen ord til dere, for vi er 8 utrolig fornøyde, inspirerte og begeistrede kursdeltakere i Bamble kommune nå!! Dere traff spikeren så til de grader på hodet med vinklingen dere gav og jeg kommer til å arbeide intens for at flere i kommunen skal kunne få det påfyllet som vi fikk. Igjen, TUSEN TAKK til deg og mannen, dette var en uforglemmelig opplevelse! Nå skal vi klemme i gang her nede!

Fylkesmannen i Nordland
Dette var helt vanvittig! Vi har nesten ikke snakket om annet enn innlegget hans etter konferansen. Alle var kjempefornøyde, ikke bare var det god underholdning, men det viktigste var at det var veldig relevant for mesteparten av deltakerne. Dette var utvilsomt med på få åpnet øynene til mange. Tusen takk til foreleseren.

Kunnskapsparken Nord i Harstad
Toms innsats på Idégnisten 2009 i Harstad, den 10. og 11. September, sto godt i forhold til forventningene. Han er en fargeklatt og tittelen ”Oppmuntringsminister” bærer han til fulle, både i ord og handling. Hans foredrag, erfaring og væremåte passer meget godt inn i den kreative ideutviklingsprosessen som er sentral i dette student-arrangementet. Her kan du lese mer om Idégnisten 2009:http://www.kph.no/Nyheter/Idegnistring-i-Harstad-for-tredje-gang! Kunnskapsparken Nord takker for samarbeidet med Idégnisten 2007, 2008 og 2009, og vi ser frem til å engasjere Tom i forbindelse med neste års arrangement.

Oslo Havn
Tom Åge var med Oslo Havn KF på samling i 2009 på Tjøme.Foredraget stod til forventningene og vel så det!!! Underholdende foredrag som gir mye til ettertanke. Hans mange ideer om hva vi kan gjøre også i ettertid gjør at vi får en langvarig glede av foredraget. Vi kommer til å jobbe lenge med alt vi kan sette i gang i egen organisasjon som det er billig å slutte med hvis det ikke virker. Takk også til Bjørn Kleiven som stod for tilleggsunderholdning og ikke minst til Katarinas utmerkede måte å administrere det hele slik at vi som kunde føler oss vel ivaretatt.

Sykehuset Innlandet, Øyeavd
Det ble en fin ettermiddag. Tom leverte helt etter ønske og forventning. Han skapte en lun, humoristisk og bevisstgjørende samling. Noen har hørt deler av tankesettet før,tror ikke det gjorde noe. Vi planlegger å følge opp dette på avdelingen. I første omgang med begeistringsombud i ledergruppa.

Blå Kors
Tusen takk Tom for et fantastisk foredrag. Tom Ågebergtok hele forsamlingen og vi lærte masse som vi skal bruke videre til å hjelpe mennesker i nød. Igjen hjertelig takk for foredraget. Det er svært imponerende at dere har fått snudd holdningene til et helt samfunn fra å gå fra underskriftskampanjer til overskriftskampanjer ‐som er positive. Lykke til videre med deres viktige arbeid.

Net Works
Toms foredrag innfridde 100% (faktisk noe over forventet også.) Foredraget ble meget godt mottatt både i forhold til stil, innhold og ikke minst i forhold til budskap. Foredraget skaper felles inspirasjon, drømmer og tro. Nå utvikler og realiserer vi enkle og kraftfulle tiltak for å videreutvikle bedriftskultur og omsette våre verdier i praksis.  I dette arbeidet er Tom sin innsikt, kompetanse og energi som pådriver helt uvurderlig.

Bjerke  Frivillighetssentral
Alle som var til til stede var MEGET fornøyd. Målsettingen vår ‐  om at de frivillige skulle få le og ha det litt gøy samtidig som det var en dyp. Inspirasjon bak ble 100%. Dere gjorde en meget god jobb. 

Økokrim
Vi benyttet Tom Åge Myhren som foredragsholder på vårt virksomhetsseminar i 2008 og det var en ubetinget suksess. Økokrim er en organisasjon hvor både alvor og humor er viktige faktorer. Og det er nettopp denne kombinasjonen som er så bra med Tom Åges foredrag, hvor historien om Lucky Næroset står sentralt. Med humor som virkemiddel formidles viktige og alvorlige budskap på en måte som gjør at de som hører på både husker det (også uka etter…) og får lyst til å gjøre noe av det samme selv. Hver for seg er humor og budskap veldig bra; sammen er det strålende.

Dnb NOR Kort, Midt Norge
Tom Åge ga oss og kundene en fantastisk stund. Tilbakemeldingene var så gode at terningkast ikke duger ikke lenger.

Kirkvoll Skole, Re Kommune
Vi er alle enige om at vi hadde et fantastisk seminar. Og dag 2 med eget arbeid blevellykket fordi vi var så motivert og inspirert etter besøk hos dere.Besøket hos dere gjorde til at vi alle så hvordan vi kunne klare å iverksette og levendegjøre visjon og  verdiene våre. Vi har fått mange ideer og kreativiteten fortsetter og blomstre hos oss. Elevene har blitt “dratt” med i “galskapen” og blomstrer ‐ dette syntes dem er moro!!! Vi takker for at dere tok dere tid til en halv dag med oss og ønsker dere lykke til med videre arbeid! 

Nordic LNG, Stavanger
Har fått kjempegod tilbakemelding på foredraget. Innhold, timing og presentasjonsform traff  ”inner‐tier”. Takk så mye for innsatsen!

Chrysler Norge
Vil si: Tusen takk for en flott seanse med Tom Åge. Det var en fin blanding av humor og alvor ‐ og jeg tror at alle deltakerne virkelig fikk opp øynene for at det finnes muligheter selv om ting ser vanskelig ut. All grunn til ettertanke! Eller for å si det med poeten:”Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig,han har i grunnen fattet begge deler dårlig.”

BIRKA AS
Responsen kunne vel ikke ha vært bedre ‐ folk var stort sett overbegeistret! Publikum var sammenkrøkt i krampelatter under store deler av foredraget, og flere sa umiddelbart etterpå at det var det beste foredraget de hadde hørt.  Evalueringsskjemaet gav høy scoore og nye kategorier oppstod. Tom fikk max uttelling og nye kategorier oppstod…mangee kryss i ruten, stjerner, satt på ekstra kommentarer (Fantastisk!, Veldig bra!, Utrolig bra! Tankevekkende, etc), Så dette var midt i blinken, tusen takk for et fantastisk morsomt og interessant foredrag!

Dnb NOR Kort Indirekte Marked
Foredraget er meget bra og står til godt over forventningene.Vi har foreløpig brukt dette som et rent foredrag, for å skape begeistring, se mulighetene, ta med seg noe til ettertanke, samtidig som man får mye å le av. Jeg kan nærmest garantere at vi vil bruke Tom også i tiden som kommer. :‐)

Skedsmo Kommune
Vi var, og er, veldig fornøyd med det opplegget vi fikk hos dere. Både besøket i tårnet, og foredraget ditt. Du traff en forsamling med storm. Det skal sies at det i seg selv ikke er noen selvfølge, i og med at vi alle har svært ulik bakgrunn. Har fått massive tilbakemeldinger på at alle deltakerne herfra hadde en flott dag!

 
Toll og Avgiftsdirektoratet
Foredraget til Tom Åge var glimrende, jeg har fått en rekke positive tilbakemeldinger på det. Folk lo stemmebåndene av seg. Jeg har sett foredraget før, og vi fikk det vi forventet.  Det er morro å høre om galskapen i Næroset, men det som kanskje betyr aller mest i lengden er det Tom Åge sa om GGB i hverdagen, og å oppmuntre og se hverandre.

Flora Kommune
Vi er veldig nøgde med fordedraget ditt Tom Åge. Vi hadde store forventningar og dei vart innfridde og vel så det. Alle tilbakemeldinger vi har fått så langt er positive. Dette var kjekt. Vi takker for vel utført oppdrag.
 

Helgelandskraft
Forventningene var et positivt innslag i en ellers strevsom hverdag. Det fikk vi, flott innspirasjon. Utfordringer, er etter kun en dag med slike innspill å få med seg alt og spille videre på innspillene. Det trengs en lengre prosess til. Så vi var fornøyd med å få innspill og tenke positivt.

Fylkesmannen i Buskerud

Takk for et innholdsrikt foredrag. Tilbakemeldingene fra forsamlingen var helt klare og slik jeg kjenner til entydige: Vi var alle veldig fornøyde og ble inspirert. Jeg tror det var mange som ønsker å ta med seg sine ansatte slik at flere får høre historien og se resultatene. Det var en flott start på våre to dager i Kongsberg. Vi er imponerte over Lucky School og ønsker dere lykke til videre med dette prosjektet. 

Mestergull
Tilbakemeldinger fra butikkene våre er udelt positive, meldinger som “det beste jeg har hørt”, “Vanvittig morsomt” “Jeg lo så jeg fikk krampe i magen og tårene rant”osv er hva vi har hørt. Og som arrangør var vi meget fornøyde; det var tankevekkende, inspirerende, genialt enkelt og veldig morsomt.Så takk for en flott lørdag morgen hvor Tom Åge trosset forkjølelse og griseglatte veier for å foredra for oss, det ble en bra start på messen vår i januar og vi er veldig fornøyde. Håper vi kan komme tilbake til dere ved en senere anledning.

%d bloggers like this: