February 17, 2018

Om Livsgnistreren

Jeg tror at den enkeltes Drivkraft er bygget på Liv-og Arbeidsglede, – og at de sosiale og kommunikative evner til å inngå i kollektive sammenhenger der en jobber sammen, samtidig og i samme retning er noe av det viktigste jeg kan jobbe med framover.

Selv er jeg født langs Præsvægen i Ringsaker kommune. Har levd et liv i skjæringspunktet mellom praktisk håndtverk, lydteknikk, kulturarbeid – arbeid med og for mennesker. På pussig vis så kommer det svært enkelt til meg de merkeligste idèer noe som jeg har vært så heldig at har ført meg dithen at mitt arbeid har blitt en livsstil, eller om det er motsatt ?- det vet jeg ikke. Det er fantastisk å arbeide sammen om noe som betyr noe, skaper mening, retning – og som attpåtil utløser skapende kraft.

Det være seg Fristaten Lucky Næroset (1999-2010) hvor jeg var assisterende Fantasiminister og Oppmuntringsminister
Bevegelsen Livsverkene (1997 – som etterhvert har utviklet seg til OppmuntringsTilsyn og IISO (Institutt for Seriøs Oppmuntring)  i Norge og Nederland.

Når en skal jobbe fram nye tanker og mål så er det helt avgjørende at en har med seg goe folk, og det har jeg hatt hele veien.

Kanskje du vil høre mer om det?

Alle Bæste hilsen Tom Åge Myhren

%d bloggers like this: