Jubileum!

Omtrent på denne tiden for 15 år siden tok jeg steget fra en trygg jobb(fredet) i offentlig sektor, og kastet meg ut i livet med drifting av egen virksomhet!

Jeg har ikke angret et millisekund, og kommer utover sommeren til å markere jubileet ved å gjøre rede for hva som virkelig har betydd noe for livskvalitet og utvikling i min verden!


Det er en eneste stor faktor som åpner for livsgnistring og det er folkene jeg har møtt underveis!


Folkene som har inspirert, folkene jeg har jobbet med i kortere og lengre perioder, folkene jeg har ledd med, folkene som ikke er som andre folk, folkene som åpner de helt nye perspektivene, folkene som ble mine læremestere, folkene som i utgang var som kolleger, eller mine profesjonelle partnere og kanskje oppdragsgivere, og som plutselig var mine venner, folkene som gir energi og løfter fram det beste i deg, folkene med ideene, initiativene og drivkraften, folkene med livsvisdommen, folkene med villskapen, folkene med de andre livsstilsvalgene.

Alle disse folkene som på en måte er mine folk, men som er så lett som helst å dele med dere andre, fordi de er av det slaget som evner å være noe sammen med andre! Alle disse som jeg når som helst kan anbefale dere å ta kontakt med, og dere vil merke hvor bra det var!

Jeg kommer ikke til å forholde meg til noen kronologi, rangering eller rekkefølge. Her blir det den gamle gode innfallsmetoden som gjelder. For deg som er nysgjerrig på de folkene som skaper en livsgnistrer, følg med i serien; ,,Folk som gjør forskjellen!»